Go Beyond Flowers

Verwen haar met Moederdag: zo kies je de beste luxe gift set

Met Moederdag vieren we de meest liefhebbende persoon in ons leven. Op zoek naar een mooi cadeau die verder gaat dan een boeket bloemen? Of je nu kiest voor een heldere geur zoals No. 07 Voyage Vétiver of voor de subtiel prikkelende geur van No. 12 Objets d’Amsterdam: er is altijd dé perfecte Moederdag cadeauset. Lees de Moederdag gift guide en ontdek onze top 3 giftsets.

No.12 Objets d’Amsterdam

Caring Home Gift Set

Houdt ze van een sprankelende geurervaring in huis? Verwen haar met onze limited edition cadeauset in de iconische geur No.12 Objets d'Amsterdam, met de geurtonen van bergamot en groene thee en de warmte van musk en amber. De set bestaat uit een handzeep, gemaakt van 96% natuurlijke ingrediënten, en geurstokjes die een verrijking zijn voor ieder interieur.

No.07 Voyage Vétiver

Hand Gift Set

De perfecte handverzorgingsset, geïnspireerd op de Nederlandse kust met haar zilte zeewind. Met de Hand Gift Set in No.07 Voyage Vétiver neem je haar mee op reis langs kristalheldere citrustonen, via muskaatsalie en zeezout naar de eindbestemming droge vetiver. De subtiel minerale geur brengt een gevoel van rust en ontspanning, elke keer als ze haar handen wast met de handzeep en verzorgt met de hand lotion.

No.10 Rock Roses

Travel Set Body Care

Reist ze graag? Dan is de travel gift set het ideale cadeau om te geven. De onmisbare essentials in de toilettas maken dit cadeau tot een ware travel musthave. 

De body wash reinigt mild, terwijl de body cream verrijkt met shea butter en zoete amandelolie de huid diep voedt en soepel houdt. De award winning lipbalm met shea butter, jojoba, amandel- en castorolie voor zijdezachte lippen maakt de verzorgingsroutine compleet. Voor een verleidelijke geur in elke (hotel)kamer is een travelsize roomspray toegevoegd. Zo geniet ze waar ook ter wereld van de heerlijke geurtonen van roos, kasjmier en leder. 

Op zoek naar een andere cadeauset of geur? Ontdek onze volledige aanbod aan luxe giftsets, ontworpen om ieder interieur te verrijken. De care giftsets zijn rijk geformuleerd met natuurlijke ingrediënten voor een luxe verzorgingservaring, terwijl onze huisparfums voor een unieke geurbeleving in huis zorgen.

Moederdagcadeaus: ideeën voor een blijvende herinnering 

Luxe staat ook voor kwaliteit. De producten uit onze gift sets zijn ontworpen om lang mee te gaan, met oog voor detail en duurzaamheid. Bovendien creëeren deze Moederdag cadeausets tal van fijne herinneringen. Van het moment waarop jij haar verrast met een geschenk, tot het ontdekken van de heerlijke geuren en het inrichten van haar favoriete ruimte in huis. 

Een luxe gift set is veel meer dan een cadeau. Het is een ervaring, eentje die een gevoel van speciale erkenning biedt. Daarom stellen we onze gift sets stuk voor stuk zorgvuldig samen. Ze zijn speciaal ontworpen om dagelijkse routines naar een hoger niveau te tillen en bestaan uit 96% natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen en siliconen. Ook de verpakking is met zorg ontworpen: de mix van modern en klassiek levert een design op dat in elke ruimte past.Â